Post by handsoundlisvisign on Feb 17, 2022 4:04:36 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
У почетку је било у реду, али онда ми је насловни екран само показао земљу и нисам имао никакве опције или дугмад, поправите ово, мој тата је потрошио 360 пезоса да купи ову игру
У првом издању 1.18, често видим да недостаје брод или грешку при именовању ознаке. У издању 1.8.2, претходна грешка је решена, али сам пронашао неколико мафијаша који су се изненада повукли. Тешко је видети како је мој коњ/мазга нестао, док је поводац још увек у огради. Такође, када излечим зомби сељана, мој претходни сељанин такође нестаје док сам их већ откључао да бих их савладао. Искрено, фрустрирајуће је што сам провео сате трговајући са сељанима :"(
Унплаиабле! Пошто сам годинама играо Минецрафт, ово је веома разочаравајуће. Кретање је ужасно. Покушава да се помери стрелицама и стално помера поглед. Клизањем са стрелица за кретање зауставља се кретање. Нема могућности да се онемогући лева страна и нема могућности прилагођавања за позиционирање дугмади тамо где желите. Овој игри је потребна опција за контролу џојстика и могућност прилагођавања где су дугмад постављена, такође омогућавајући да се величина сваког дугмета промени у величини. ПУБГ Мобиле је савршен пример
Волим ову игру! Али дајем му 3 од пет звездица, јер је мој пријатељ јава и имам џепно издање, стварно желим да се играм са њим, али у Јави, морате да користите код за играче, а у џепном издању морате да користите гамертаг, стварно сам тужан јер мој пријатељ и ја смо играли поцкет едитион али он је изгубио иПад па мора да игра јава молим вас ставите гамертаг у јава, бићу захвалан <3
Да ли морам да имам Неку другу апликацију инсталирану да бих играо мултиплаиер?
Cooking Dream Gündelik uxh
Не могу да преузмем ниједан нови додатак са интернета. Оне које сам раније имао су још увек ту, али су застареле. Уверио сам се да су додаци у правом фолдеру и све, али се неће појавити. Зашто не ради??
Минецрафт ја најаци!
Прилично одлична игра, ствар је у томе да сваки пут када се пријавим на свој налог, одјавим се за један дан због неких грешака или због тога што сам урадио нешто иако нисам урадио ништа
То је невероватна игра! Наишао сам на неколико грешака као што је немогућност повезивања са светом. али не знам како да то поправим, да ли бисте можда могли да поправите ову грешку? Оценио бих га са 5 звездица. Позитивна напомена: Ово је најбоља игра са сандбоком! Графика, мафије, невероватно је! Уреди: хвала за исправку грешке! Заиста ми је помогло да уђем у своје игре.
Пази на пузавице. Били су несрећа у алфи, али сада нису. Експлодирају. Надам се да сте се добро провели покушавајући да попуните рупу са половином потребних блокова! (шалим се минецрафт је одличан)
Најбоља игра на свету!
Одлицна игрица зна се најбоља игра на цео свет
Играм Минецрафт од своје пете године и сада са новим ажурирањима за мобилни, чини ми се неподношљиво играти због екстремног кашњења, још увек га играм, али не играм стварно преживљавање тако да не заостајем, само желим заостатак је поправљен
Минецрафт ме тражи да деинсталирам Минецрафт јер каже да имамо проблема са верификацијом вашег Минецрафт-а и ако играте на овом уређају, поново се повежите на интернет или се уверите да сте инсталирали Минецрафт и мислим да морам да деинсталирам Минецрафт јер сам се уверио да сам инсталирао Минецрафт, али Не желим да изгубим своје мапе јер смо једну од мојих мапа ја и моји пријатељи радили 2 године и заиста је волимо и не желимо да је поновимо поново. Деинсталирао сам минецрафт 10 пута и сада мрзим минецрафт
Најбоља игра
игра се много руши, посебно када покушам да избришем све своје светове да бих ослободио простор за складиштење.
Невероватна игра се игра годинама, али и ја и моји пријатељи и јако смо заостајали за световима једни других, домаћин неће заостајати, али сви остали заостају и не знамо зашто, молим вас поправите ово
Купио сам ову игру да бих играо на мом Цхромебоок-у. Мој Цхромебоок има АМД Атхлон Силвер АПУ са Вега 3 графиком и лако покреће Минецрафт. Покреће КОТОР и друге Андроид игре. Али није доступно за мој Цхромебоок.
Стално уређујем своје критике.. Игра је била одлична. Волео бих да је бесплатно. Рекао сам да је Роблок Студио за компјутере, радије играм Минецрафт. Ово је сјајна игра!! Постоји начин да ову игру учините популарном, чинећи ову игру бесплатном. Игра је била невероватна, играње са пријатељима, Сурвивал и Цреативе мод, то је.. вов! Било је невероватно! Уредио: УвУ
Извињавам се због лошег прегледа. Укључујем се у игру, било би лепо да лисица уради нешто, дугме за питање је на путу јер увек случајно притиснем оно што покушавам да извучем из свог менија за израду и инвентар осим да је то заиста добра игра, предлажем да је преузмете, такође је одлична за играње са пријатељима, посебно током овог карантина
Изузетно забавна игра. Играм од раних година ове игре и не могу вам ни рећи колико је радости ова игра донела у мој живот. А додатак Минецрафт Реалмс-а ми је помогао да останем близак са својом драгом, која живи две државе од мене, као и да се повежем са пријатељима које сам ближе упознао. Ова игра ће увек бити број 1 за мене и заслужује много више звездица него што бих икада могао да дам. Хвала оригиналним креаторима игре и компанији која ју је одржала у животу.💕
Љут сам на Мицрософт. Набавите ову игру само ако сте мекани кретен... Мицрософт је постао толико мекан да је смешан. Добио сам 7 дана забране од СВЕ, сервера, а не могу ни да се придружим пријатељима. Све због „узнемирајућег језика“ типа ШТА!? Зашто, дођавола, добијам забрану због овога? Људи стално псују, то је само људска природа. Ако Мицрософт жели да буде један од оних меких гузица који воле геј људе све време и остало, нека буде тако. Никада више нећу играти твоју игру.
Minecraft Arkade lgmk
То је савршена игра иако сам данас пребацио складиште за њу на СД картицу и сада не могу да се придружим нити да креирам било који свет. Све моје друге апликације раде добро, само ова. Ако неко зна како да ово поправи, било би веома захвално
Лагги и Досент раде добро. Посебно када се играте са другима. Скинови се не учитавају и генерално, једноставно је срање. Могло је бити забавно, али потребно је 20 минута да се учита и знам да то није мој телефон јер је некада радио, а затим се ажурирао, а сада не ради.
Не могу да се пријавим на свој налог. То је бескрајна петља „да ли покушавате да се пријавите у Минецрафт за Андроид?“ А онда ме враћа на почетни екран Минецрафт-а без пријављивања.
Додајте стакло у боји за почетак
Па можда 1-5. 5 јер мислим да је то забавна игра и волим је. 1 јер сваки пут када покушам да избришем своје светове (имам отприлике 500-600 светова) само се сруши и не знам шта да радим. МОЖЕТЕ ЛИ ОВО ПОПРАВИТИ? (успут, још увек волим ову игру.)
Било је боље. Сама игра је добра са неким мањим грешкама као што је мултиплаиер који не функционише исправно. Шта да кажем, то је Минецрафт. -1 звездица јер више играча још увек није могуће играти.
Minecraft Arked vvfh
Minecraft არკადული sdnm
Исправите своје проклете грешке пре него што додате Још. Не могу да се придружим проклетим серверима, он само седи на серверу за учитавање јер Бог зна колико дуго би Буффало требало да ми истекне време, па поправи да пре него што направиш још грешака, други пут сам искусио ову грешку, али овога пута шта смо ја и пријатељи урадили прошли пут није функционисало у овом тренутку, зато поправи своју проклету игру пре него што додате још грешака и немој ми рећи да јеси не додај још грешака сваки пут када сви ажурирате ову проклету игру. Зато вас молим да је поправите
Толико сам волео Минецрафт, али када сам га ажурирао, покушао сам да уђем у апликацију која се учитала, али сам се онда заглавио на екрану у позадини и неће нестати, тако да ако постоји начин да то поправим, био бих веома срећан .
Ова игра је тако невероватна да је препоручујем да је тако забавна, али разлог зашто јој дајем 2 звездице је зато што ме тера да померам датотеке са подацима и траје толико дуго да нисам могао да играм Минецрафт већ неколико недеља.
Сооооооооооол
То је добра игра, али волео бих да има чешћих ажурирања, јер су контроле кретања заиста лоше
Цооооооооол
Игрица понекад убија досаду,али понекад и не али је добра! И плаца се
Амазинг Сандбок! Међутим, једна ствар коју не ценим је то што не могу да играм мултиплаиер без одређеног узраста, пошто већ имам 13+. Поправите ово.
Најбоља је
Када отворим игру, увек ме траже да преместим податке и подаци Ми Ворлдс-а су избрисани због тога. Они такође смањују нашу поставку за комаде што је прилично неугодно јер мој телефон заправо може да поднесе више од 10 комада.
Лично, ажурирање 1.18 је помало разочаравајуће. Дивна пећинска генерација је ту да, али пећине су сада тако насумичне и њихово постављање више нема смисла. Поред тога, удаљеност рендеровања је смањена на мобилном уређају на максимално девет. Разумем да мања раздаљина рендеровања помаже у фпс-у, али нам барем омогућава да имамо опције које смо имали пре овог ажурирања. Тешко да могу у потпуности да видим веће градње са мањим растојањем за рендеровање. Иначе одличан посао.
Најновије ажурирање је довело до тога да када се пријавим, мој екран је само позадина, нема дугмади, нема почетне странице, ништа. Не могу да комуницирам са апликацијом. Ако бисте могли ово да поправите, ја и други који ово доживљавају, ценили бисмо то, хвала вам.
Игра је добра и све, али ако желите да играте са пријатељима, не дозвољава ми да се пријавим због кода грешке теракота. Покушавао сам да то поправим, али не иде. Не знам да ли је у питању Мојанг или сама Ксбок апликација, али не могу да се играм са својом браћом и сестрама, изашао сам због овог ажурирања, али сада је разочаравајуће.
Игра коју желим од 2014 и добила сам је 2017 и то је био мој најбољи дан у животу. Хвала вам што ми усрецујете дјетинство. Најбоља игра икад! Ново ажурирање је супер.
Невероватна игра. Једноставно невероватно. Волео бих да се дода једна ствар, а то је да могу да користим више прстију одједном, јер је довољно тешко да се игра на мобилном уређају и биће лакше ако додате ту функцију.
Решите проблем који сам имао са мц маркетплаце-ом. Није се учитао и чекао сам око 30 минута и само је показао код грешке. Код грешке је био Д-0 и не знам шта то значи, али да ли можете да решите овај проблем??
Мој налог се увек одјављује када покренем игру након што чекам на менију неколико секунди да се пријавим на мој налог, а затим се моја кожа учитава након још неколико минута и зашто моја игра има такав квар
Тако да сам поново преузео игру након дужег времена и провео 2 сата радећи на новом свету градећи престону собу и након спасавања и изласка из света игра ми је рекла да ажурирам и када сам извршио ажурирање је покварио мој нови свет! 2 сата вредног рада само у воду јер ме је игра натерала да ажурирам НАКОН што сам започео нови свет боље да се ово више не дешава јер стварно не желим да је оцењујем мање од 3 звездице, али ово је било само БС
Minecraft Arkade odr
Гледајући на игру, то је одлично, али имам само разне досадне мале проблеме, као што су области које не показују тачан број људи на мрежи или кажу да стварају терен када напуштају свет.
Петре Петровићу, новчићи добиаш кад платиш рсд. Имаш различите пакете.