(Android/iOS) Cooking Talent - Restaurant fever цхеат цоде бесконачни новчићи
Feb 17, 2022 3:52:31 GMT -7
Post by handsoundlisvisign on Feb 17, 2022 3:52:31 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни новчићи ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Било је лепо за уживање.
Ова игра је најгора на свету. Нема јасног екрана. Мрзим ову игру😈😈😈😈😈😈😈😈👿
лепо је, али је споро у смислу кувања, али ја и даље уживам
То је заправо веома добра игра, али неки од нивоа су намештени што отежава добијање три звездице на неким нивоима. Поправите ово
Cooking Talent - Restaurant fever સ્ટ્રેટેજી wkv
Cooking Talent - Restaurant fever Stratégie odcd
У почетку је споро и брзо када завршимо неки ниво без обзира на то што је невероватно и запањујуће
Била је то одлична игра док нисам отворио продавницу сладоледа👿 нисам могао да померим корнет да направим сладолед 💔поправим
То је стварно добра игра. Требало би да га преузмете. То је добар лек за ублажавање стреса. Иако предлажем за личну надоградњу, као да имате више плоча у било ком тренутку јер то може утицати. Али тако је добро😃
Ова игра је тако добра и дивна да је спора, али ја сам сигуран да ова игра постаје све боља 😉😉😋🙂🙂🙂🙂Тако је добра да волим ову игру
Додаци се појављују између и чине да сваки пут изгубимо игру
Ове игре су забавне да се моја мала сестра тако забавља
Волим ову игру, она је занимљива и одлична, али ја сам досадна јер је ниво 12 тако досадан, али ова игра је тако заинтересована и добра
Cooking Talent - Restaurant fever रणनीति rco
Друга кућа за сладолед не ради и након добијања 14. нивоа у 1. кући постаје тешко достићи 15. ниво, тако да ми је досадно ако не ради како треба, деинсталираћу за 1 дан
Лепа игра, али активирајте остале фазе, зато вам је дата оцена од 3 звездице
било би сјајно имати остале нивое
Уживам у игри, али не могу да добијем 3 звездице на нивоу 35,36,37,38,39 и 40 у продавници хамбургера иако сам постигао преко 4000. Не дозвољава ми да пређем на следећи фаза, стално говори ускоро
ниво 20 још увек није јасан, ипак сам дао 100% на то постоји неки проблем који ми не помаже да буде јасно
Није баш добра игра, нешто је као обешена, када је играте..
То је невероватна игра и све, али мрзим недостатак реклама и тако је тешко добити дијаманте иако су нам потребни да бисмо све надоградили. То је дивна игра, али треба мало више рада
лоше усред игре додај хајде да скинеш фејсбук само нема смисла колико пута у игри треба чекати
Много се замрзне и купци се пребрзо наљуте.
Fidget Spinner Аркадни nhy
Купци и даље губе стрпљење без разлога. Њихово време чекања није довољно јер је тигањ преспоро. Деинсталирање!
Ово није баш добро
И тада имам добар резултат, не иде на следећи ниво, а такође и његов ниво приказивања ускоро.. скоро 15 дана изнад н још увек се приказује ускоро.. подаци и Морам да деинсталирам ову апликацију.
веома ужасна игра, након завршетка прве две фазе 3 звездице за 40, преостале још увек долазе ускоро. и сада се игра освежила сама од себе почевши од нивоа 1 са свим надоградњама из моје претходне игре нетакнуте. Протраћио сам све своје време узалуд🇳🇬
Заиста је добра игра!!! Заиста сам уживао и телефон ми не касни!! Заиста волим игру, али када сам је инсталирао аутоматски је искочио оглас? Поправите то.
Веома је лепа игра али после 11. нивоа је веома тешка. Веома је интересантна игра 👌👌👏👏
Рекламе се прекидају пре него што завршите свој ниво'
Ово је била невероватна игра.... Мислим да је ово био рит начин да се опише девојка која никад не кува храну 😂😂 па поставка игре је дивна и стил скицирања је такође добар 😍😍😍
Заиста уживам у игри, али не могу да је завршим и изгубио сам време због додатака који се појављују током моје игре
Молимо вас да ажурирате апликацију..моје последње две продавнице се не отварају....када су продавнице отворене..имам 150000+кованица и 400+диманта...молим вас да отворите две
молим вас да повећате време чекања...
Стално се заглавио изнова и изнова. Не ваља
није најбоља игра коју сам играо, превише грешака
То је јако лоша игра, увек се обеси. Мрзим његову игру најгору...
Игра је добра, али тајмер је сувише краћи
Волим ову игру, заиста вам помаже да кувате
Бесан, не могу да дођем до 3. ресторана и имам толико новчића и драгуља да не могу ништа да урадим
свиђа ми се ова игра
Много волим ову игрицу 💖💓💗😍🤩, али ти је 1 рећи да сам ову игру преузео 4 само сата😭😠😠😠👿👹👺нооооооо!!! Али ВЕОМА ВОЛИМ ОВУ ИГРЦУ 🤩😍💗💓 Ја
Завршио сам са играњем 3 доступне продавнице, али друге се приказују ускоро..Када ће бити доступне?
Не можемо добити дијамант
Веома лепа апликација Много ми се свиђа После сваких 6 нивоа се ажурира. Лепо уопште не знам за друге Заиста, али ми се свиђа
ова апликација је тако дивна и такође можете да играте онлајн колико је невероватно што кажем да је веома занимљива
када ћете ажурирати за кафић и пицерију. Чекао сам предуго ако се у току овог месеца још не ажурирам поново ћу инсталирати ове игре!!!!