Post by handsoundlisvisign on Feb 17, 2022 3:46:28 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Max: ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Max: IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים להגדיל את כל ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Max: 2022 version ▞▞▞
משחק מושלם!!!!!!! אני תמיד אמליץ על המשחק הזה לכולם. אני רק רוצה להגיד שאין שום סיכוי לפרסומות במשחק הזה הבישול הטוב ביותר 🔪🔪 המשחק שיחק כולם אומרים שיש למשחק הזה בעיה גדולה של פרסומות אבל זה לא נכון תודה לך
אני אוהב את המשחק הזה 😍😍😍😍😍
Cooking Max-Igre kuhanja hrane Arkadne igre axr
שירות לא טוב. משחק פרוע כזה אחד מהמשחקים המסכנים והמכוערים. משחק שוטים כזה
אני אוהב באמת לשחק את המשחק לפני הדירוג כדי לראות אם יש בעיות. אז בשביל זה משחק ממש טוב ואוהב לשחק.
Cooking max mad chef restaurant הוא משחק נחמד ומדהים. הם משחק הבישול הטוב והטוב ביותר של משחקים אחרים. העבודה שלו טובה מאוד. אני אוהב את היישום הזה.
בסדר
משחקי בישול הם כל כך משעממים אבל המשחק הזה הוכיח שאני טועה כי יש לו רעיון כל כך טוב וגרפיקה טובה מאוד שמושכים אותי לשחק את המשחק!!! Welldone מפתחים וצוות !!! עבודה טובה.
המשחק נעצר והתרסק ללא הרף. אז היה צריך להסיר את זה.
💖💖
משחק בישול הוא משחק מדהים ופנטסטי בחנות המשחק. אני משלם למשחק הזה עם הרבה זמן. משחק סופר איכותי עם הרבה תכונות.
המשחק טוב..... אבל אפילו אנחנו מנצחים את המשחק שהם לא נותנים לו מפתח אז אנחנו צריכים לשחק את אותו המשחק שוב ושוב וזה כל כך מעצבן....חוץ מהמשחק הזה הוא נחמד
המשחק הזה באמת מדהים עם כל כך כיף. הגרפיקה המגניבה הזו מושכת את העין מדהימה. אוהב את זה כל כך.
זהו משחק נהדר מלא בכיף, במיוחד אם יש לך יום מלחיץ, רע או עצוב המשחק הזה יגרום לך להרגיש טוב יותר.
Cooking max הוא משחק מדהים ומאוד מעניין. התכונות שלו מאוד מדהימות. השליטה בו קלה מאוד.
ポポの鉱山-放置系穴掘りゲーム シミュレーション enz
כמה רמות אני מגיש מנה ללקוח זה מקפיא את כל עצירות הלקוח והמסך מפסיק.
למה אתה לא יכול לקנות משקה נוסף
המשחק קופא לאחר שסיימת שלב
Cooking max Mad Chef Restaurant הוא משחק נחמד ומדהים. רמות כל כך נחמדות ומדהימות במשחק הזה. הגרפיקה הזו כל כך נחמדה וטובה יותר מאחרות. אני מאוד אוהב את המשחק הזה.
פַנטַסטִי
מזון לא זז לאחר בישול כוויות מעצבנות
צריך קצת עבודה לקוחות זזים לאט אבל זה בסדר
בבקשה תסתכל על מנה בחנות המבורגר בזהירות, המבורגר לא מאוד ברור, זה כל כך מבלבל אחרי ששדרגתי את האוכל כי צבע הלחם הוא נראה כמו גבינה בזמן בישול, אנא שנה את צבע המילוי של לחם, זה כבר לא כיף אם אתה רוצה להיות מהיר יותר
קצת תוציאו את הדברים המגיעים
Kk
בישול הוא כמו משחק. אלה שאוהבים לשחק במשחק הזה, אני ממליצה שאלו חייבים לנסות את האפליקציה הזו. יש לי טירוף לבישול. כשאני מצטרף לאפליקציה הזו אני מצחצח הרבה מהמיומנויות שלי.
משחק מקסימום בישול הוא משחק הבישול הטוב ביותר. אני כל כך אוהב את המשחק הזה. משחק זה מכיל גרפיקה מעולה, פקדים וצלילים. אני אוהב את האפליקציה הזו. אני מאוד מעריך את מפתח האפליקציה הזו על האפליקציה הנפלאה הזו.
הפסקתי ברמה 36 זה לא עובד אחרי ההורדה
Cooking Max: ארקייד ivub
משחק בישול הוא אחד ממשחקי הבסט בחנות המשחקים. משחק סופר איכותי עם הרבה תכונות. משחק ממש מהנה. אני אוהב את המשחק הזה.
Cooking max- matlagingsspill Spillehall zir
אל תשאיר את האפליקציה הזו בטלפון כי האפליקציה הזו יכולה לגנוב את כל הנתונים שלך.
זה משחקי סופר אני אוהב את המשחקים
משחק בישול מדהים מאוד. משחק בישול ראשי מאוד מגניב לבנות. זה תכונות מגניבות ופונקציות כל כך מועילות.
באמצע משחק.ואני הולך לשחק למחרת וכל הרמות שלי ננעלות. ניסיתי לשלוח צ'אט וגם זה לא עובד. מתסכל ביותר. (הוסף לתגובה) כבר שלחתי לך מייל ועדיין לא שמעתי ממך דבר והמשחק שלי עדיין לא פותח את הרמות שלי.
זה נעצר ברמה 250? עדיין יש בו כמה באגים. המסך קופא הרבה.
קצת יותר קל
המשחק הגרוע ביותר לשחק .... לעולם אל תנסה לשחק את המשחק הזה
בישול מקסימום משחק נחמד מאוד. אני אוהב לבשל ואני מאוד נהנה לבשל אוכל. המשחק הזה מדהים. אני משחק בו ונהנה. זה המשחק הטוב ביותר עבור בנות מבשלות טירוף.
זה כיף אבל קופא יותר מדי. אז אני צריך לסגת מהמשחק ולהפסיד גבר
שלוש פעמים בפגישה הזו הצלחות לא נטענו וכדי להמשיך נאלצתי לצאת ולאבד חיים. אם זה יקרה שוב אעזוב את המשחק.
הרבה מפרסמים באפליקציה הזו.
זה יישום משחק גרוע מאוד .. אני לא משתמש באפליקציה הזו
איזה בדיחה. אם אתה רוכש אבני חן הם לוקחים את הכסף שלך לא נותנים לך את אבני החן. אף אחד לא הגיב למיילים שלי. קונטרס שלם.
משחק נחמד מאוד. אבל כל כך הרבה מוסיף. תודה. האם.תמשיך לשחק.🌹🌹